Wat zijn jouw ervaringen met mij?

Super leuk als je laat weten hoe je mijn persoonlijk advies of workshop hebt ervaren. Dat zou ik echt fantastisch vinden! Ook als je met mij samenwerkt en iets kwijt wilt over onze samenwerking, dan kun je dat kwijt in een testimonial. Graag zelfs! Klik op de button ‘create your own review’ en het wijst zich allemaal vanzelf. Dankjewel!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 19 reviews
by Cora Heppe on Your style | ID

Caroline, wat heb je een ontzettend inspirerende ochtend geleid waarin wij bij het Maandagmorgencafé ons nog meer bewust zijn geworden van de effecten van kleur, de kwaliteiten die wij hebben en op welke manier we kleur hiervoor kunnen inzetten. Jouw insteek om mensen mooier te maken gaat veel verder dan de buitenkant. Het lukt jou om mensen van binnenuit hun kleur te laten schijnen!

by Anja on Your style | ID

Caroline heeft me heel goed geholpen om verandering in mijn stijl te brengen en wat vrouwelijker te gaan kleden. Kleine veranderingen maken een groot verschil! Het was heel erg gezellig en ik heb veel tips gekregen die ik meteen in de praktijk kon brengen. Ik ben nu een stuk blijer met m’n spiegelbeeld en heb ook al complimenten gekregen 😊

by Marieke on Your style | ID

Dank Caroline voor de goede begeleiding. De begeleiding is persoonlijk, betrokken, goed voorbereid! Mijn omgeving ziet de verandering in mijn kledingstijl.Ik ben er blij mee, dank Caroline.

by wendy on Your style | ID

Het effect van het style-advies door Caroline vond ik substantieel en zeker niet eenmalig. Ook nu, wanneer ik alleen ga shoppen of door mijn kast heen ga om setjes te maken, gebruik ik haar adviezen nog. Wanneer ik een dag een wat minder goede kledingkeuze heb gemaakt, kan ik terug grijpen op haar adviezen en begrijp ik waarom de keuze niet zo goed heeft uitgepakt.Het advies van Caroline is concreet, makkelijk terug te halen (kaartjes met kleuren, appjes, mailtjes, geschreven advies) en goed toe te passen binnen mijn eigen budget of zelfs daaronder.In de samenwerking met Caroline viel mij haar benaderbaarheid op, haar adviserende en niet opleggende stijl, kennis van zaken en levenslust en vrolijkheid.Kortom; wil je een waardevolle investering in je zelf doen, maak dan kennis met Caroline!

by Dorotheé Beens on Your style | ID

Het is niet moeilijk een klik te hebben met Caroline, zij is hartelijk en heeft aandacht voor de mensen om haar heen. En het allerbelangrijkste, ze kijkt naar wie ze voor zich heeft. Een style-advies leek me altijd wel leuk, maar zonde van mijn geld. Dat wilde ik liever besteden aan kleding. Maar ja, na een aantal (kostbare!) miskopen en stappen in mijn persoonlijke ontwikkeling toch Caroline gebeld voor hulp. En wat ben ik daar blij mee! Ze heeft me geholpen hetgeen wat ik wil uitstralen als ondernemer te vertalen naar kleur en materialen. En opeens zag ik zelf waarom ik bepaalde setjes graag droeg, en anderen juist liet hangen. Keurig verdeeld in een rekje zakelijk, en een rekje privé. Door de inzichten van Caroline ging ik eerst aan de slag met combineren wat er al in mijn kast hing, waardoor mijn 'zakelijke' garderobe zich als vanzelf uitbreidde. We gingen ook samen op stap om kleding aan te schaffen. Ze bleef de vragen herhalen: past het, voldoet het aan de uitstraling, wat heeft het nodig, kan ik het ergens mee combineren, hoe maak ik het casual, hoe maak ik het zakelijk. Ja, zelfs met een t-shirtje die ik alleen wilde aanschaffen om mee de bergen in te gaan. Het bespaart me geld, omdat ik geen miskopen meer doe én de kleding die ik heb hangen veel beter benut. Het scheelt me tijd, want ik hoef niet meer te twijfelen over wat ik aan moet trekken (behalve dan te kiezen uit al die leuke dingen ;-). Bij een presentatie voelde ik me altijd al zeker over de inhoud, maar nu weet ik dat ook te vertalen naar mijn persoonlijke presentatie. Ik beveel Caroline dan ook van harte aan als je je zakelijk ontspannen wilt presenteren, meer tijd over wilt houden in de ochtend én meer wilt halen uit je kledingkast.

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»